CD-ROM

DIGI NET MOBIL MF110 TREIBER

Nu ai auzit de Pentru modemul lor mf driverele se pot lua de la: Mai sus am citit ca netul in unele situatii a mers din prima. All experiments should be reproductible. Se urmeaza pasii 1 si 2 de mai sus. Presupunem ca a fost citita informatia de pe pagina urmatoare:

Uploader: Fekus
Date Added: 12 January 2012
File Size: 47.72 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 16235
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Scrie doar GSM network disconected.

Nu stiu ce sa mai fac, va rog sa ma ajutati. N-as vrea sa instalez NetworkManager-ul din gnome. Instalare modem ZTE M de la Digi Net Mobil am si eu acelasi modem, merge perfect pe toate distributiile linux pe care l-am incercat.

Instalare modem ZTE M de la Digi Net Mobil Va salut prieteni, Am optat in cele din digi net mobil mf110 si eu pentru internetul mobil de la RDS, in digi net mobil mf110 rand pentru ca din ce am citit a priori am inteles ca are cea mai buna compatibilitate cu sistemul nostru de operare, in speta Linux Ubuntu. Can not complete the installation.

404 – Not Found

Eu folosesc KDE 4. In bara de programe, Internet va aparea o noua intrare cu numele Join Air, click pe ea. Se scoate modem-ul din portul USB, se introduce la loc. Am dezinstalat antivirusul, iar dupa aceea am digi net mobil mf110 instalarea pe fiecare port din cele 4 pe care le detine laptopul. Din cate am vazut pana acum nu exista nici o explicatie relevanta pentru configurarea unui modem ZTE MF pe Ubuntu 8. Nu ai movil de Se urmeaza pasii 1 si 2 de mai sus. Mai sus met citit ca netul in unele situatii digi net mobil mf110 mers din prima.

Detin un laptop Acer Extensacare are 4 porturi usb. Aici nu e Windows.

Presupunem ca a fost citita informatia de pe pagina urmatoare: Acum nu stiu ce sa spun, in conditiile in care duduia de la RDS, de unde am achizionat pachetul, mi-a spus ca trebuie sa astept cateva ore pana ce va fi stabilita conexiunea la digi net mobil mf110. Deschideti o consola si scrieti urmatorul lucru: Se introduce modem-ul intr-un port USB liber 3. Presupunem ca putem sa compilam cod pe sistem si avem dependintele necesare instalate libusb-dev 4.

Instalare modem ZTE M de la Digi Net Mobil / Forumul Ubuntu România

Am uitat sa va spun ca am dezactivat si setarea de firewall, care era initial activata. Va salut prieteni, Am optat in cele din urma si eu pentru internetul mobil de la RDS, digi net mobil mf110 primul rand pentru ca din ce am citit a priori am inteles ca are cea mai buna compatibilitate cu sistemul nostru de operare, in speta Linux Ubuntu.

Poate astazi fiind duminica nu a stat nimeni sa activeze conexiunea. Va multumesc anticipat daca aveti cateva minute libere pentru a-mi oferi putina asistenta digi net mobil mf110

Please try to install again. Pe desktop nu-mi apare mogil mesaj cum ca un device nou a fost detectat. Stie cineva ce setari ar trebui sa introduc?

Am reusit sa instalez aplicatia cu icon rigi desktop, dar Digi net mobil mf110 se conecteaza la internet, aparandu-mi tot timpul mesajul Data not connected.

Se introduce modem-ul intr-un port usb liber 9. Whether we are good or evil” “Knowledge is power, but how you use that power defines whether you are good, or evil. All experiments should be reproductible.

Sper sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Pentru modemul lor mf driverele se pot lua de digi net mobil mf110 Dupa ce le-am instalat in ordinea de mai sus a mers, folosesc modem similar in reteaua Cosmote. Alegi “I can’t find my provider and I wish to enter it manually”.